Sælg din bil og få høj skrotpræmie

Hvis du har en gammel bil stående, som du ikke bruger, så sælg din bil til Skrotdinbil.dk!

Du kan både tjene penge på din udtjente bil, ligesom du slipper af med din bil på en meget hensigtsfuld måde. Vi har flere års erfaring med skrotning af biler, så vi er eksperter indenfor vores felt, og vi tager os selvfølgelig af alt det praktiske, og vi udbetaler naturligvis din skrotpræmie kontant.

Hos os får du den bedste skrotpræmie i Danmark. Du kan ringe til os og få en uforpligtende pris på +45 26 61 63 68, ligesom du også kan skrive til os via kontaktformularen her på siden.

Det bliver ikke nemmere – Sælg din bil til Skrotdinbil.dk

Du er velkommen til at indlevere din bil selv  på vores plads i Brøndby, men vi kan også hente den for dig – vi afhenter gratis i hele København.
På den måde kan du slippe for at skulle bruge en vognmand. Når vi afhenter bilen, laver vi afregningen på stedet, så du få pengene kontakt med det samme. Herudover sørger vi også for alt det tilknyttede papirarbejde samt afmelding af din nummerplader på motorkontoret.

Skrotning af bil – Vi opkøber alle modeller

Med vores gode service og høje skrotpræmier i 2021, kan du også se frem til en fleksibel service, hvor vi ikke lader os begrænse til en enkelt biltype- eller fabrikant. Hos Skrotbil kan vi tage hånd om hvilken som helst type, herunder:

Personbiler

Varevogne

Ladvogne

Mindre lastbiler

Få en uforpligtende pris allerede nu

Sælg din bil til os og få kontant betaling med det samme. Aftal nærmere på +45 26 61 63 68. Vi ser frem til at høre fra dig.